Temàtiques Espai migdia 3er trimestre

 Benvolgudes famílies;

Ja us vam explicar en un article anterior que a l'espai migdia cada mes tenim una temàtica que serveix de fil conductor per les activitats de lleure que fem i de la que tenim una jornada gastronòmica amb un menú especial relacionat.

Aquest tercer trimestre ja teníem programada la jornada gastronòmica del proper 23 Abril: Diada de Sant Jordi. I els infants ja estan fent activitats relacionades com manualitats, i d'altres. Compartim amb vosaltres el cartell del menú especial que tindrem:


Com a novetat i per petició de l'AFA, aquest mes tindrem un altra jornada. Hem triat una nacionalitat de la qual tenim bastantes famílies al Bota, la Peruana, i farem una jornada sobre el Perú. Serà divendres dia 26 i tindrem un menú especial i farem algunes activitats.

Aquí teniu el cartell del dinar típic Peruà del qual gaudirem!


Hem convidat també a les famílies del Perú de l'escola a participar si els ve de gust.


Finalment, al maig, us vam anunciar que, com ja és de costum, la temàtica la triarien els infants de 6è. La resta de classes els van fer propostes i ells van ser els que en van triar la definitiva. 

La temàtica escollida ha estat la pel·lícula COCO i, per tant, el menú serà mexicà!


Ja us en donarem més detalls! I estigueu atents a l'instagram de l'Espai migdia per a anar veient fotografies de les activitats i del menjar.

Salut i bon profit, famílies!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les temàtiques de cada mes