Les temàtiques de cada mes

Famílies;

Com esteu?
Teníem el Blog en pausa, però ja el reactivem!

Ben aviat tornaran les entrevistes fetes pels infants de 6è.

De moment us fem aquesta primera entrada per explicar-vos les temàtiques que tenim aquest curs mes a mes a l'espai migdia.

Cada mes l'empresa Ziga Zaga ens presenta una temàtica i a l'espai migdia fem activitats i tallers relacionades amb aquest fil conductor. 
A finals de mes, cuina ens preparen una jornada gastronòmica amb un menú inspirat amb la temàtica mensual.

Vam començar a l'octubre amb la temàtica de Halloween i Castanyada i vam gaudir molt de les activitats terroríficament divertides que vam fer, com la poció de l'Amistat de la Bruixa Castanya o el Room Escape preparat per un grup de nenes i monitores de 5è.

I vam acabar el mes amb un menú típic de tardor.

Al novembre vam treballar els Elements de la Natura i la pel·lícula Elemental de Disney. Vam fer un munt d'activitats relacionades que us vam anar mostrant per Instagram i vam veure aquesta bonica pel·lícula.


El menú va estar inspirat en els colors i els elements.

Al desembre un any més, hem fet activitats Nadalenques.


Al gener el fil conductor és l'artista japonesa Yayoi Kusama i el seu art destacant el puntillisme. Degustarem un menú japonès amb Ramen i Mochis l'últim divendres de mes.




Al febrer gaudirem del carnaval. Gresca i disbauxa!

Al març el personatge serà Pau Ribas, nadador sincronitzat. I ens servirà per treballar els esports fora dels estigmes per sexe. El menú de la jornada serà típic català.

Continuarem a l'abril celebrant Sant Jordi i la primavera. I potser farem una jornada gastronòmica extra d'algun país o comunitat autònoma d'on hi hagi infants vinguts a la nostra escola. (ja us ho confirmarem)

Al maig, seran els infants de 6è els que seleccionin el fil conductor dins d'unes propostes que els faran els altres cursos. Us informarem!

Ens espera un curs ple d'aventures!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Temàtiques Espai migdia 3er trimestre